Kontor til leie med alle fasiliteter

Ønsker du å leie kontor så bør du ta kontakt med oss i Lilleberg Eiendom. Vi har gode lokaler i gode bygg, vi tilbyr et høyt servicenivå og er engasjerte i å ha tette relasjoner til våre leietakere. Kanskje er du i ferd med å starte din egen virksomhet og ser etter kontor til leie, kanskje er du allerede godt etablert, men ønsker bedre lokaler. Vi bistår gjerne med å finne et kontor til leie som passer dine behov.

Vi har flotte kontorer til leie blant annet på Billingstadssletta 19. Her får du kontorer i et bygg som blir nyrestaurert høsten 2017. Leietakere får tilgang til egen personalrestaurant, kafé, treningsrom med tilbud om gruppetimer for bedriftenes ansatte, garderober og sykkelgarasje.  Lilleberg Eiendom eier og drifter bygningen selv. Finner du ikke et passende lokale i oversikten på våre hjemmesider så kontakt oss gjerne.

Lilleberg Eiendom AS ble stiftet 6. januar 1997. Vi eier cirka 540.000 kvm og forvalter rundt 40.000 kvm næringseiendom hovedsakelig i Oslo, Asker og Bærum. Er du på utkikk etter et kontor til leie så kontakt oss i dag. Vi tar sikte på å ha en nær og tett dialog med alle våre leietakere, og ønsker å skape lange relasjoner ved å levere god kvalitet og et høyt servicenivå.

Vår strategi er å være en seriøs og langsiktig aktør i markedet.

Lilleberg eiendom leier ut kontorbygg i Oslo, Asker og Bærum.

Henvendelser om kontorbygg kan rettes til Lilleberg Eiendom AS på telefon: 67 43 00 43 eller E-post: joakim@lilleberg-eiendom.no

Besøk oss gjerne i Billingstadsletta 19 B, 1396 Billingstad.