Kontorlokaler til leie med sentral beliggenhet

Er du på jakt etter nye kontorlokaler? Lilleberg Eiendom AS har kontorlokaler til leie i store deler av Oslo og Akershus. Våre eiendommer har høy standard, og vi etterstreber et høyt servicenivå for våre leietakere. Vi har kontorlokaler til leie med topp beliggenhet i Oslo, Bærum og Akershus.

Våre lokaler i Billingstadsletta 19 som restaureres høsten 2017 har sentral beliggenhet med svært god profilering mot Billingstadsletta. Eiendommen ligger midt mellom Asker sentrum og Sandvika rett ved av- og påkjøring til E18 i begge retninger. Det er særdeles god kollektivdekning i området med både buss og tog. Det er ca. 5 minutter å gå til Billingstad stasjon.
Beregnet kjøretid til Oslo og Drammen er 15 minutter.

Lilleberg Eiendom AS ble stiftet 6. januar 1997. Vi eier cirka 540.000 kvm og forvalter rundt 40.000 kvm næringseiendom hovedsakelig i Oslo, Asker og Bærum. Er du på utkikk etter et kontor til leie så kontakt oss i dag. Vi tar sikte på å ha en nær og god dialog med alle våre leietakere, og skaper lange relasjoner ved å levere god kvalitet og et høyt servicenivå. Vår strategi er å være en seriøs og langsiktig aktør i markedet.

Lilleberg eiendom leier ut kontorbygg i Oslo, Asker og Bærum.

Henvendelser om kontorbygg kan rettes til Lilleberg Eiendom AS på telefon: 67 43 00 43 eller E-post: joakim@lilleberg-eiendom.no

Besøk oss gjerne i Billingstadsletta 19 B, 1396 Billingstad.