Ledige kontorlokaler ment for enhver bedrift

Er du på leting etter ledige kontorlokaler i Oslo-området? Lilleberg Eiendom AS har ledige kontorlokaler i Oslo og Akershus. Våre eiendommer har god standard, og vi etterstreber et høyt servicenivå for våre leietakere. Felles for de aller fleste av våre eiendommer er at de er nylig renoverte eller er i ferd med å bli det.

Vi har ledige kontorlokaler på Billingstadsletta 19, som totalrenoveres denne høsten, og er et ypperlig valg dersom du ønsker et splitter nytt lokale med smarte kontorløsninger og topp moderne fasiliteter. Ser du etter ledige kontorlokaler men klarer ikke å finne det du leter etter i vår oversikt så ta kontakt med oss. Vi hjelper deg å finne et passende lokale.

Lilleberg Eiendom AS ble stiftet 6. januar 1997. Vi eier cirka 540.000 kvm og forvalter rundt 40.000 kvm næringseiendom hovedsakelig i Oslo, Asker og Bærum. Er du på utkikk etter et kontor til leie så kontakt oss i dag. Vi tar sikte på å ha en nær og tett dialog med alle våre leietakere, og skaper lange relasjoner ved å levere god kvalitet og et høyt servicenivå. Vår strategi er å være en seriøs og langsiktig aktør i markedet.

Lilleberg eiendom leier ut kontorbygg i Oslo, Asker og Bærum.

Henvendelser om kontorbygg kan rettes til Lilleberg Eiendom AS på telefon: 67 43 00 43 eller E-post: joakim@lilleberg-eiendom.no

Besøk oss gjerne i Billingstadsletta 19 B, 1396 Billingstad.