Mange fordeler med trening på jobb

Trening på jobb gir overskudd og kan gjøre deg mer effektiv i arbeidshverdagen.
Godt humør og spreke ansatte er i de fleste tilfeller effektive og fornøyde ansatte. Forskning viser nemlig at en litt trening i løpet av arbeidsdagen kan øke effektiviteten blant de ansatte. Det er forskere ved Stockholms Universitet og Karolinska institutet som har dokumentert at helsefremmende tiltak som trening på jobb kan øke effektiviteten i arbeidet.
For mange kan det være en utfordring å kombinere en travel hverdag og familie med trening. Så hvorfor ikke ha mulighet til å gjøre litt trening på jobb.

Vi i Lilleberg Eiendom tilbyr flotte og nyrenoverte kontorlokaler til leie på Billingstadsletta19, der leietakere vil få tilgang til et eget treningsrom med tilbud om gruppetimer for bedriftenes ansatte. Er du interessert i moderne kontorlokaler med treningsmuligheter og andre moderne fasiliteter, ta kontakt med oss.

Lilleberg Eiendom AS ble stiftet 6. januar 1997. Vi eier cirka 540.000 kvm og forvalter rundt 40.000 kvm næringseiendom hovedsakelig i Oslo, Asker og Bærum. Er du på utkikk etter et kontor til leie så kontakt oss i dag. Vi tar sikte på å ha en nær og god dialog med alle våre leietakere, og skaper lange relasjoner ved å levere god kvalitet og et høyt servicenivå. Vår strategi er å være en seriøs og langsiktig aktør i markedet.

Lilleberg eiendom leier ut kontorbygg i Oslo, Asker og Bærum.

Henvendelser om kontorbygg kan rettes til Lilleberg Eiendom AS på telefon: 67 43 00 43 eller E-post: joakim@lilleberg-eiendom.no

Besøk oss gjerne i Billingstadsletta 19 B, 1396 Billingstad.