Moderne kontorlokaler med fokus på fasiliteter

Er du på utkikk etter nye moderne kontorlokaler? Vi i Lilleberg Eiendom forvalter topp moderne lokaler i store deler av Oslo, Bærum og Akershus. Som leietaker hos Lilleberg Eiendom kan du være sikker på at vi alltid gjør vårt beste for at du skal få en god kontorhverdag i moderne kontorlokaler. Vår driftsavdeling er aldri langt unna og vi hjelper deg om det skulle være noe. Felles for våre objekter er at de holder svært høy og moderne standard.

I Tesla-bygget i Vestre Bærum Næringspark kan vi tilby topp moderne kontorlokaler, som ble restaurert i 2015. Eiendommen har felles bemannet kantine for byggets leietakere som ble totalrehabilitert i 2014.  
Her serveres alt fra baguetter til varmlunsj. Finner du ikke det du leter etter i vår oversikt, ta kontakt med oss og vi hjelper deg med å finne det du leter etter.

Lilleberg Eiendom AS ble stiftet 6. januar 1997. Vi eier cirka 540.000 kvm og forvalter rundt 40.000 kvm næringseiendom hovedsakelig i Oslo, Asker og Bærum. Er du på utkikk etter et kontor til leie så kontakt oss i dag. Vi tar sikte på å ha en nær og god dialog med alle våre leietakere, og skaper lange relasjoner ved å levere god kvalitet og et høyt servicenivå. Vår strategi er å være en seriøs og langsiktig aktør i markedet.

Lilleberg eiendom leier ut kontorbygg i Oslo, Asker og Bærum.

Henvendelser om kontorbygg kan rettes til Lilleberg Eiendom AS på telefon: 67 43 00 43 eller E-post: joakim@lilleberg-eiendom.no

Besøk oss gjerne i Billingstadsletta 19 B, 1396 Billingstad.