Næringseiendom til leie – Et hav av muligheter

Er du på jakt etter nye forretningslokaler? Surfer du nettet etter næringseiendom til leie i Oslo og Akershus? Lilleberg Eiendom har næringseiendom til leie sentralt i Oslo, Asker og Bærum.

Vi har et bredt utvalg av eiendommer bestående av kontor-, handels- og kombinasjonslokaler til utleie. Vi har stort fokus på kundeoppfølging og service og tilbyr skreddersydde lokaler. Våre næringseiendommer holder topp moderne standard.

Se utvalget på våre hjemmesider og ta kontakt med oss når som helst. Finner du ikke det du leter etter der, så hjelper vi deg med å finne en næringseiendom til leie, som passer ditt behov. Vi ønsker å gi deg og dine ansatte en god kontorhverdag, ser du etter en næringseiendom til leie, kontakt oss nå.

Lilleberg Eiendom AS ble stiftet 6. januar 1997. Vi eier cirka 540.000 kvm og forvalter rundt 40.000 kvm næringseiendom hovedsakelig i Oslo, Asker og Bærum. Er du på utkikk etter å leie næringseiendom så kontakt oss i dag. Vi tar sikte på å ha en nær og tett dialog med alle våre leietakere, og skaper lange relasjoner ved å levere god kvalitet og et høyt servicenivå. Vår strategi er å være en seriøs og langsiktig aktør i markedet.

Lilleberg eiendom leier ut kontorbygg i Oslo, Asker og Bærum.

Henvendelser om kontorbygg kan rettes til Lilleberg Eiendom AS på telefon: 67 43 00 43 eller E-post: joakim@lilleberg-eiendom.no

Besøk oss gjerne i Billingstadsletta 19 B, 1396 Billingstad.