Næringslokaler til leie med smarte løsninger

Å finne gode næringslokaler til leie er ikke alltid like enkelt. Men det å ha et godt og riktig næringslokale er viktig for en seriøs bedrift. Lilleberg Eiendom har næringslokaler til leie sentralt i Oslo, Asker og Bærum. Vi har et bredt utvalg av eiendommer bestående av kontor-, handels- og kombinasjonslokaler til utleie.

Vi har stort fokus på kundeoppfølging og service og tilbyr skreddersydde lokaler. Våre næringslokaler holder topp moderne standard. Se utvalget på våre hjemmesider og ta kontakt med oss når som helst. Finner du ikke det du leter etter der, så hjelper vi deg med å finne et næringslokale til leie, som passer ditt behov.

Priser varierer stort, og ofte er det beliggenhet mer enn standard som setter pris. Vi i Lilleberg Eiendom er opptatt av å ha en svært god standard, i tillegg til fornuftige priser på våre næringslokaler.

Lilleberg Eiendom AS ble stiftet 6. januar 1997. Vi eier cirka 540.000 kvm og forvalter rundt 40.000 kvm næringseiendom hovedsakelig i Oslo, Asker og Bærum. Er du på utkikk etter et kontor til leie så kontakt oss i dag. Vi tar sikte på å ha en nær og tett dialog med alle våre leietakere, og skaper lange relasjoner ved å levere god kvalitet og et høyt servicenivå. Vår strategi er å være en seriøs og langsiktig aktør i markedet.

Lilleberg eiendom leier ut kontorbygg i Oslo, Asker og Bærum.

Henvendelser om kontorbygg kan rettes til Lilleberg Eiendom AS på telefon: 67 43 00 43 eller E-post: joakim@lilleberg-eiendom.no

Besøk oss gjerne i Billingstadsletta 19 B, 1396 Billingstad.