Ønsker du å leie kontorbygg?

Vi leier ut attraktive kontorbygg!

Lilleberg Eiendom AS eier og leier ut en rekke kontorbygg med sentral beliggenhet i Oslo, Asker og Bærum. Vi er et eiendomsselskap som ønsker å bistå kundene våres i alle faser og hjelpe de med å finne passende lokaler. Lokalene i våres bygg har effektive planløsninger som kan tilpasses ved endrede behov.

For oss i Lilleberg Eiendom AS er det viktig å skape gode relasjoner med leietakerne ved å levere et høyt servicenivå og god kvalitet. For å oppnå dette har vi alltid en nær dialog med våre leietakere. Vi jobber med å fremstå som en positiv og bevisst samfunnsaktør med et bevisst forhold til etikk og moral. Vi ser etter kvalitetsbevisste leietakere som ønsker gode lokaler i et flott bygg som vi tilpasser ditt behov.

Vi har et stort utvalg av kontorbygg i Oslo og Akershus, med hovedfokus i områdene Sandvika, Asker og Bærum.

Vår Visjon og verdier!

Vår strategi er å være en seriøs og langsiktig aktør på markedet. Vi ønsker å være en synlig merkevare ved å forvalte selskapets verdier med en langsiktig eierstrategi og gjennom redelige avtaleforhold.

Vår virksomhet er bygget på følgende verdigrunnlag:
Profesjonalitet, troverdig, god kvalitet og høyt servicenivå.

Lilleberg eiendom leier ut kontorbygg i Oslo, Asker og Bærum.

Henvendelser om kontorbygg kan rettes til Lilleberg Eiendom AS på telefon: 67 43 00 43 eller E-post: joakim@lilleberg-eiendom.no

Besøk oss gjerne i Billingstadsletta 19 B, 1396 Billingstad.