På tide med nye kontorlokaler?

Lilleberg Eiendom AS eier og drifter eiendommene sine selv.

Lokalene kan deles inn og skreddersys etter leietakers ønske med alt fra cellekontor, åpent landskap, møterom, lager, produksjon og verksted.  Noen av lokalene vi leier ut, har tilgang til takterrasse med utsikt. Det legges opp til at kontorene skal få en meget høy standard.

Å velge riktige kontorlokaler er viktig!

For oss i Lilleberg Eiendom AS er det viktig å skape gode relasjoner med leietakerne ved å levere et høyt servicenivå og god kvalitet. For å oppnå dette har vi alltid en nær dialog med alle våre leietakere for å forstå deres behov. Vi jobber mot å fremstå som en positiv samfunnsaktør med et bevisst forhold til etikk og moral. Vi ser etter kvalitetsbevisste leietakere som ønsker flotte lokaler som vi tilpasser deres behov.

Som leietaker hos Lilleberg Eiendom AS kan du være trygg på at vi alltid vil gjøre vårt beste for at du skal få en god kontorhverdag. Driftsavdelingen vår er aldri langt unna og vi hjelper deg gjerne om det skulle være noe. Dersom du ikke finner passende kontorlokaler i oversikten kontakt oss.

Vi har kontorlokaler i store deler av Oslo og Akershus. Vi er også tilgjengelig for deg i områdene Sandvika, Asker og Bærum.

Vår Visjon og verdier!

Vår strategi er å være en seriøs og langsiktig aktør på markedet. Vi ønsker å være en synlig merkevare ved å forvalte selskapets verdier med en langsiktig eierstrategi og gjennom redelige avtaleforhold. Vår virksomhet er bygget på følgende verdigrunnlag: Profesjonalitet, troverdig, god kvalitet og høyt servicenivå.

Lilleberg eiendom leier ut kontorbygg i Oslo, Asker og Bærum.

Henvendelser om kontorbygg kan rettes til Lilleberg Eiendom AS på telefon: 67 43 00 43 eller E-post: joakim@lilleberg-eiendom.no

Besøk oss gjerne i Billingstadsletta 19 B, 1396 Billingstad.