På utkikk etter utleielokaler?

Ser du etter utleielokaler for din bedrift? Lilleberg Eiendom AS har et stort utvalg av utleielokaler i Oslo og Akershus. Våre utleielokaler har gode beliggenheter med kort vei til Oslo sentrum med bil eller kollektivt. Ta gjerne en titt på Billingstadsletta 19.

Bygget restaureres fra høsten 2017 og har sentral beliggenhet med svært god profilering mot Billingstadsletta. Eiendommen ligger midt mellom Asker sentrum og Sandvika rett ved av- og påkjøring til E18 i begge retninger. Det er særdeles god kollektivdekning i området med både buss og tog. Det er ca. 5 minutter å gå til Billingstad stasjon. Beregnet kjøretid til Oslo og Drammen er 15 minutter. Gode utleielokaler for seriøse leietakere er viktig for oss.

Vi har stort fokus på kundeoppfølging og service og tilbyr skreddersydde lokaler for våre kunder. Våre utleielokaler holder topp moderne standard og består av kontor-, handels- og kombinasjonslokaler.

Lilleberg Eiendom AS ble stiftet 6. januar 1997. Vi eier cirka 540.000 kvm og forvalter rundt 40.000 kvm næringseiendom hovedsakelig i Oslo, Asker og Bærum. Er du på utkikk etter et kontor til leie så kontakt oss i dag. Vi tar sikte på å ha en nær og tett dialog med alle våre leietakere, og skaper lange relasjoner ved å levere god kvalitet og et høyt servicenivå. Vår strategi er å være en seriøs og langsiktig aktør i markedet.

Lilleberg eiendom leier ut kontorbygg i Oslo, Asker og Bærum.

Henvendelser om kontorbygg kan rettes til Lilleberg Eiendom AS på telefon: 67 43 00 43 eller E-post: joakim@lilleberg-eiendom.no

Besøk oss gjerne i Billingstadsletta 19 B, 1396 Billingstad.