Skreddersydde næringsbygg for dine behov

Gode rammer for arbeidsplassen!

Lilleberg Eiendom AS leier ut næringsbygg. Vi kan tilby våre kunder skreddersydde lokaler til din bedrift. Vi har fokusert på unik og sentral beliggenhet for våre næringsbygg, nettopp for å forenkle og forbedre hverdagen til våre fremtidige kunder.

For oss i Lilleberg Eiendom AS er det viktig å skape gode relasjoner med leietakerne ved å levere et høyt servicenivå og god kvalitet. For å oppnå dette har vi alltid en nær dialog med alle våre leietakere. Vi jobber mot å fremstå som en positiv samfunnsaktør med et bevisst forhold til etikk og moral. Vi ser etter kvalitetsbevisste leietakere som ønsker gode lokaler i et flott bygg som tilfredsstiller dine behov.

En enklere arbeidshverdag!

Som leietaker hos Lilleberg Eiendom kan du være trygg på at vi alltid vil gjøre vårt beste for at du skal få en god arbeidshverdag. Driftsavdelingen vår er aldri langt unna og vi hjelper deg gjerne om det skulle være noe. Dersom du ikke finner passende kontorlokaler i oversikten, kontakt oss.

Vi har næringsbygg i store deler av Oslo og Akershus med fokus på områdene Sandvika, Asker og Bærum.

Vår Visjon og verdier!

Vår strategi er å være en seriøs og langsiktig aktør på markedet. Vi ønsker å være en synlig merkevare ved å forvalte selskapets verdier med en langsiktig eierstrategi og gjennom redelige avtaleforhold. Vår virksomhet er bygget på følgende verdigrunnlag:

Profesjonalitet, troverdig, god kvalitet og høyt servicenivå.

Lilleberg eiendom leier ut kontorbygg i Oslo, Asker og Bærum.

Henvendelser om kontorbygg kan rettes til Lilleberg Eiendom AS på telefon: 67 43 00 43 eller E-post: joakim@lilleberg-eiendom.no

Besøk oss gjerne i Billingstadsletta 19 B, 1396 Billingstad.