Smarte kontorløsninger

Smarte kontorløsninger i moderne bygg gjør arbeidshverdagen hyggeligere og øker produktiviteten. Smarte kontorløsninger er også et stikkord som passer godt til våre objekter. Vi i Lilleberg Eiendom er opptatt av deg som kunde, og ser etter kvalitetsbevisste leietakere som ønsker gode og smarte kontorløsninger som vi gjerne tilpasser etter ditt behov. Vi har mye kunnskap om næringseiendom og smarte kontorløsninger, og følger med på det siste innen kontortrender.

Vi ønsker å gi deg og dine ansatte en god kontorhverdag. Er du på leting etter nye lokaler, ta kontakt med oss i dag. Felles for de fleste av våre eiendommer er at de er nylig renoverte eller er i ferd med å bli det. Billingstadsletta 19 totalrenoveres denne høsten, og er et ypperlig valg dersom du ønsker et splitter nytt lokale med smarte kontorløsninger og topp moderne fasiliteter.

Lilleberg Eiendom AS ble stiftet 6. januar 1997. Vi eier cirka 540.000 kvm og forvalter rundt 40.000 kvm næringseiendom hovedsakelig i Oslo, Asker og Bærum. Er du på utkikk etter et kontor til leie så kontakt oss i dag. Vi tar sikte på å ha en nær og god dialog med alle våre leietakere, og skaper lange relasjoner ved å levere god kvalitet og et høyt servicenivå. Vår strategi er å være en seriøs og langsiktig aktør i markedet.

Lilleberg eiendom leier ut kontorbygg i Oslo, Asker og Bærum.

Henvendelser om kontorbygg kan rettes til Lilleberg Eiendom AS på telefon: 67 43 00 43 eller E-post: joakim@lilleberg-eiendom.no

Besøk oss gjerne i Billingstadsletta 19 B, 1396 Billingstad.