Utleie av næringseiendom

Lilleberg Eiendom AS eier  ca. 40 000 kvm og forvalter ca. 35 000 kvm næringseiendom hovedsakelig i Oslo, Asker og Bærum.

Lilleberg Eiendom leier ut næringseiendom sentralt i Oslo, Asker og Bærum. Vi har et mangfoldig utvalg av eiendommer bestående av kontor-, handels- og kombinasjonslokaler til utleie. Vi har fokusert på en unik og sentral beliggenhet for våre fremtidige leietakere. Som leietaker hos Lilleberg Eiendom AS kan du være sikker på at du får god oppfølging og den servicen du forventer.

For oss i Lilleberg Eiendom AS er det viktig å skape gode relasjoner til leietakerne ved å levere et høyt servicenivå med god kvalitet. For å oppnå dette har vi alltid en nær dialog med alle våre leietakere. Vi jobber med å fremstå som en positiv samfunnsaktør med et bevisst forhold til etikk og moral.

Vi har næringseiendom i store deler av Oslo og Akershus med fokus på områdene Sandvika, Asker og Bærum.

Vår Visjon og verdier!

Vår strategi er å være en seriøs og langsiktig aktør på markedet. Vi ønsker å være en synlig merkevare ved å forvalte selskapets verdier med en langsiktig eierstrategi og gjennom redelige avtaleforhold.

Vår virksomhet er bygget på følgende verdigrunnlag: Profesjonalitet, troverdig, god kvalitet og høyt servicenivå.

Lilleberg eiendom leier ut kontorbygg i Oslo, Asker og Bærum.

Henvendelser om kontorbygg kan rettes til Lilleberg Eiendom AS på telefon: 67 43 00 43 eller E-post: joakim@lilleberg-eiendom.no

Besøk oss gjerne i Billingstadsletta 19 B, 1396 Billingstad.